Integraal Kindcentrum Dommelen
GROOTS in kleinschaligheid!
Met veel plezier stellen wij ons aan u voor.
Wij zijn de MR van OBS De Belhamel en Het Facet!

 Naam: Rebekka Veraa (voorzitter)


Ik ben Rebekka Veraa, 41 jaar, woon in Dommelen, getrouwd met Leon, mama van Guus (groep 5) & Saar (groep 3). Ik werk als HR-manager bij Apanta-ggz waarbij ik verantwoordelijk ben voor het HR-beleid binnen de organisatie.  Mijn vrije tijd bestaat uit sporten, winkelen (meestal online), de kinderen naar speelafspraken en sporten brengen en halen, spelletjes spelen (Qwixx, Skyjo en Keer op Keer zijn momenteel favoriet) en wandelen doe ik ook graag.  In september 2022 ben ik lid geworden van de MR. Omdat ik vaak iets vind van de keuzes die gemaakt worden binnen school en ik niet wil klagen, maar juist mee wil denken, was het aanmelden bij de MR voor mij een logische stap. Vanaf het schooljaar 2023 mag ik de voorzitter zijn. In mijn rol bij de MR hoop ik mee te denken over de ontwikkelingen binnen de school. Hierbij is mijn doel om de belangen van zowel de school, de leerlingen als de ouders te kunnen behartigen. 

-----------------------------------------------------------


Naam: Wiljo Immers


Ik ben Wiljo Immers, 53 jaar, woon in Maarheeze, getrouwd met Iwona,  papa van Fleur (groep 7 van 't Facet). Ik werk als Procesmanager bij NS Stations  In mijn vrije tijd klus ik graag in mijn werkplaats, onderneem leuke activiteiten met mijn gezin en ga met vrienden naar de Rallycross. In september 2023 ben ik lid geworden van de MR om als ouder 't Facet te vertegenwoordigen zodat de MR een integrale vertegenwoordiging is van deze fantastische school.


--------------------------------------------------------------

Naam: Dorinda van Kuyck
Ik ben Dorinda van Kuyck, woonachtig in Valkenswaard met mijn man Jeroen. Mama van Loek ( groep 6), Teun (groep 2) en Guus (peuters/ IkOok). Werkzaam geweest in het basisonderwijs. Momenteel werkzaam op een VE locatie binnen de kinderopvanggroep waarbij we jonge kinderen begeleiden in de overgang richting het onderwijs. Dit jaar heb ik mijn diploma bachelor Toegepaste Psychologie (of Science) gehaald aan de Hogeschool NTI te Leiden.  Binnenkort ben ik werkzaam als jeugdzorgwerker bij Loek@you in Veldhoven waar ik kinderen met complexe problematieken ga begeleiden zodat ze de transfer kunnen maken richting het onderwijs.
In mijn vrije tijd lees ik graag psychologische thrillers. Wandel ik graag met mijn kinderen in de bossen. Daar vind ik het heel erg leuk om natuurfoto's te maken met en van mijn kinderen. Ik vind het heerlijk om te reizen en daar andere culturen te leren kennen. Daarnaast vind ik het heel erg fijn om creatief bezig te zijn zoals tekenen en schilderen. 

In september 2023 ben ik lid geworden van de MR. Momenteel kom ik alweer 5 jaar op de Belhamel als moeder. Daarom zou ik graag mee willen denken over bepaalde keuzes die worden gemaakt op school waarbij het belang van kinderen voorop staat.  ----------------------------------------------------------------Naam: Pauline Bisseling - secretaris
Gezinssituatie: samenwonend, twee kinderen.
Werk: Leerkracht en ondersteuning coördinator van Het Facet en directieondersteuner.
Hobby's: Ik ga graag uit eten, het bezoeken van een voorstelling vind ik leuk, tuinieren en in het huis klussen doe ik ook graag.  
Waarom MR: Ik denk graag mee over zaken die de school aangaan samen met ouders.

----------------------------------------------------------
 Naam: Helen Sweere


Gezinssituatie: samenwonend, drie kinderen.
Werk: leerkracht groep 8 + ICT

Hobby's: wandelen, kleding maken, tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden
Taken op De Belhamel: dinsdag (ICT) donderdag en vrijdag voor groep 8. Daarnaast ben ik MR-lid en ICT-coördinator.

Waarom in de MR: Ik vind het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ouders, school en de kinderen. Deze 3 partijen kun je goed vertegenwoordigen in een MR. Dat komt het kwaliteit van ons onderwijs alleen maar ten goede. 


----------------------------------------------------------Naam: Tanja Jansen

Gezinssituatie: vriend 

Werk: leerkracht groep 5 

Taken op De Belhamel naast lesgevende taken: lid MR, werkgroep Kunst, BHV, werkgroep leren leren  

Hobby's : Fietsen, sporten in de sportschool, koken, zingen 

Waarom in de MR: Ik vind het belangrijk om mee te denken over de vele facetten van het onderwijs!